شما به انجمن اردیست های شهر ونکوور پرجمعیت ترین شهر استان بریتیش کلمبیای کشور کانادا وارد شده اید متاسفانه عضویت در این انجمن همگانی نیست و تنها اعضای انجمن می توانند در اینجا بنویسند .
Affiliates
حکمت اردیسم یعنی ارزش نهادن به : شادی ، آزادی و میهن
تعداد پستها: 280 امتیاز: 10108 سپاسگذاری از ایشان: 2180 تاریخ تولد: 1990-11-06 سن: 21 آدرس پستي: vancouver
عنوان: جایگاه زن در فلسفه اردیسم 30.09.11 17:01
تقریبا در تمام جملاتی که از "حکیم ارد بزرگ" Orod Bozorg در کتاب سرخ جمع آوری شده است هر جا نامی از مرد برده می شود نام زن هم هست . نمونه شاخص این توازن در "فرگرد مردان و زنان کهن" که نهمین بخش از کتاب سرخ است بخوبی دیده می شود ، در این فرگرد تمامی جملات بجز دو سخن ، کلمات مرد و زن همراه هم آورده شده است آن دو جمله نیز یکی مربوط به مردان و دیگری در وصف زنان است ، این فرگرد را با هم می خوانیم :
فرگرد مردان و زنان کهن از کتاب سرخ حکیم ارد بزرگ :
چو گرمای تن مردان و زنان کهن به آسمان پر کشید با یاد خویش اندیشه هواخواهان خود را گرما دهند .
مردان و زنان کهن در راه رسیدن به هدف ، یک آن هم نمی ایستند .
دودمان بی نیا و مردان و زنان کهن ، به هزار آیین اهریمنی گردانده می شود .
مردان و زنان کهن برآیند خوی و منش مردمان سرزمین خویش اند .
نقل قول:
نگاه مردان کهن ایستا نیست آنها دورانهای آینده را نیز به خوبی می بینند .
رستاخیزهای اجتماعی بدون همراهی زنان شجاع غیر ممکن است چرا که زن پرچمدار وارستگی ، پاکی و از خودگذشتگی است .
پشتکار گوهر مردان و زنان فرهمند است .
بوی خوش بهشت در سخن زنان و مردان پاک نهاد جاریست .
در بین فلسفه های موجود ، حکمت اردیسم Orodism بیشترین توجه را به جایگاه زنان داشته است ، این جایگاه بشکلی مدون در کتاب سرخ آورده شده است . بسیاری به ما زنان خورده می گیرند که اغلب اردیست ها زنان هستند باید به کسانی که این حرفها را می زنند گفته شود وقتی بزرگترین فیلسوف تاریخ غرب یعنی فریدریش نیچه می گوید: « به سراغ زنان میروی، شلاق را فراموش مکن » !!! نباید انتظار داشته باشید ما زنان بدنبال چنین فلسفه های باشیم ، به نظر ما فلسفه اردیسم یک هدف انسانی را دنبال می کند از این روی دوستش داریم و علنی می گوییم ما اردیستیم .
_________________ آخرین سخنان حکیم ارد بزرگ را در آدرس زیر بخوانید http://orodirani.blogsky.com حکیم بزرگ می گوید : "باور داشتن به پیروزی ، بسیار با ارزشتر از خود پیروزیست" و این باور همه اردیست هاست که باید : شادی ، آزادی و میهن را پاس داشت ، دوست داشت و برایش زحمت کشید .
تعداد پستها: 126 امتیاز: 8158 سپاسگذاری از ایشان: 497 تاریخ تولد: 1967-09-23 سن: 44
عنوان: رد: جایگاه زن در فلسفه اردیسم 30.09.11 17:38
تحلیل جالبی بود من هم همیشه این برابری را میدیدم و البته خوشحال بودم و با خودم می گفتم چرا کسی به این موضوع توجه نمی کنه و حرفی در موردش نیست که امروز دیدم شما جریان رو باز کرده اید .
_________________ حکیم ارد بزرگ : عشق همچون توفان سرزمین غبار گرفته وجود را پاک می کند و انگیزه رشد و باروری روزافزون می گردد .
تعداد پستها: 127 امتیاز: 8937 سپاسگذاری از ایشان: 1156 تاریخ تولد: 1995-04-02 سن: 17 آدرس پستي: vancouver کار/علاقه مندی ها: ORODISM
عنوان: رد: جایگاه زن در فلسفه اردیسم 01.10.11 4:31
نقل قول:
بزرگترین فیلسوف تاریخ غرب یعنی فریدریش نیچه می گوید: « به سراغ زنان میروی، شلاق را فراموش مکن » !!!
و بزرگترین فیلسوف تاریخ ایرانزمین ، حکیم ارد بزرگ می گه : رستاخیزهای اجتماعی بدون همراهی زنان شجاع غیر ممکن است چرا که زن پرچمدار وارستگی ، پاکی و از خودگذشتگی است .
این فرق اندیشه پاک فلسفه اردیسم با اندیشه های فلاسفه اروپا است .
تعداد پستها: 148 امتیاز: 8380 سپاسگذاری از ایشان: 760 تاریخ تولد: 1986-08-19 سن: 25
عنوان: رد: جایگاه زن در فلسفه اردیسم 01.10.11 9:09
sirous نوشته است:
اردیسم فلسفه ایی منطقی و عقلانی است . تابع خرد است برای همین در موضوعات مختلف و از جمله جایگاه زن و مرد نگاهی دلپذیر دارد .
تعریف جالبی از اردیسم بود من هم این تعریف رو قبول دارم . ضمن اینکه مثل مینا جون فکر می کنم اردیسم تنها حکمت فکری باشه که تا این اندازه مستقیما به جایگاه ممتاز زنان اشاره کرده
_________________ اردیسم یعنی : شادی ، آزادی ، میهن
تعداد پستها: 280 امتیاز: 10108 سپاسگذاری از ایشان: 2180 تاریخ تولد: 1990-11-06 سن: 21 آدرس پستي: vancouver
عنوان: رد: جایگاه زن در فلسفه اردیسم 07.10.11 18:18
Bahman نوشته است:
تحلیل جالبی بود من هم همیشه این برابری را میدیدم و البته خوشحال بودم و با خودم می گفتم چرا کسی به این موضوع توجه نمی کنه و حرفی در موردش نیست که امروز دیدم شما جریان رو باز کرده اید .
به نظر من هزاران نکته مهم در کتاب سرخ وجود داره که ما تا به امروز بهش توجه نکرده ایم . باید به مرور این نکات رو پیدا کنیم و بنویسیم مطمئنم خیلی ها بدنبال این ریشه یابی ها هستند
_________________ آخرین سخنان حکیم ارد بزرگ را در آدرس زیر بخوانید http://orodirani.blogsky.com حکیم بزرگ می گوید : "باور داشتن به پیروزی ، بسیار با ارزشتر از خود پیروزیست" و این باور همه اردیست هاست که باید : شادی ، آزادی و میهن را پاس داشت ، دوست داشت و برایش زحمت کشید .
تعداد پستها: 126 امتیاز: 8158 سپاسگذاری از ایشان: 497 تاریخ تولد: 1967-09-23 سن: 44
عنوان: رد: جایگاه زن در فلسفه اردیسم 08.10.11 1:58
Valeriya نوشته است:
Bahman نوشته است:
به نظر من هزاران نکته مهم در کتاب سرخ وجود داره که ما تا به امروز بهش توجه نکرده ایم . باید به مرور این نکات رو پیدا کنیم و بنویسیم مطمئنم خیلی ها بدنبال این ریشه یابی ها هستند
حق با شماست سعی می کنم آنچه به ذهنمان در این رابطه می رسد را بازگو نماییم
_________________ حکیم ارد بزرگ : عشق همچون توفان سرزمین غبار گرفته وجود را پاک می کند و انگیزه رشد و باروری روزافزون می گردد .
تعداد پستها: 117 امتیاز: 8146 سپاسگذاری از ایشان: 495 تاریخ تولد: 1978-05-02 سن: 34
عنوان: رد: جایگاه زن در فلسفه اردیسم 18.10.11 4:42
sirous نوشته است:
اردیسم فلسفه ایی منطقی و عقلانی است . تابع خرد است برای همین در موضوعات مختلف و از جمله جایگاه زن و مرد نگاهی دلپذیر دارد .
این یک حقیقته من تا به امروز هیچ گاه در این فلسفه تبعیضی بین زن و مرد ندیدم فرق اردیسم با دیگر فلسفه ها در اینه که دید به شاکله وجود انسان از پایین به بالاست در این اندیشه مرد و یا زن خوار نمیشن کوچک نمیشن نگاه از بالا نیست که آدم تحقیر بشود و یا همیشه نادم و بزهکار تلقی بشود انسان در اندیشه اردیسم احساس شرافتمندی و بزرگی میکنه ... حس می کنه بزرگ هست پس باید بزرگتر هم بشه و این همون چیزی است که در روانشناسی بهش تشویق و تنبیه میگن و ارجعیت تشویق بر هر کار دیگر .
_________________ گل خندان كه نخندد چه كند علم از مشك نبندد چه كند
نار خندان كه دهان بگشادست چون كه در پوست نگنجد چه كند
مه تابان به جز از خوبی و ناز چه نماید چه پسندد چه كند
آفتاب ار ندهد تابش و نور پس بدین نادره گنبد چه كند